NIEUW EN UNIEK
AFSLUITSYSTEEM VOOR SILO’S

AGRISEAL

klik hier
NIEUW EN UNIEK
SLEUFSILOWANDSYSTEEM

AGRIBLOC

MEER INFO
ontdek ontdek Cobefa
Cobefa

Cobefa

Betonproducten voor de landbouwer en de aannemer

Ons vakgebied
Cobefa is de autoriteit op vlak van prefab beton voor de agrarische sector. De laatste jaren investeerden we ook fors in het aanbieden van keerwanden, roostervloeren en stockagepanelen. Producten die steeds vaker worden aangeboden in de industrie (laadkaaien, recyclagehallen), tuinbouw (talud, groenafval) en privésector (zwembaden). Om onze productiecapaciteit af te stemmen op de noden van onze klanten installeerden we in 2021 een gloednieuwe state of the art betonmenger. Onze stockageruimte vergrootten we met ruim 7.000 m². Daarnaast vernieuwden we verschillende mallen en breidden we ons gamma verder uit. Cobefa staat niet stil, zoveel is zeker.

Jarenlange ervaring
Cobefa biedt sinds 1969 haar diensten en producten zoals keermuren en -wanden aan de agrarische sector aan.
Wat ongeveer 50 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf groeide al snel uit tot een grote, succesvolle onderneming met naamsbekendheid tot ver over de landsgrenzen. Ons bedrijf werd indertijd opgericht in Egem, maar door een groeiend succes verhuisden we in 1997 naar Komen om er een grotere site uit te bouwen met meer mogelijkheden. Initieel waren we gespecialiseerd in betonroosters. Door de jaren heen is onze expertise alleen maar verbreed en bieden we o.a. keerwanden, L-elementen, roostervloeren, silowanden, silomuren, stalvloeren, keermuren en stockagepanelen aan.
Ondertussen zet al de 3e generatie zijn schouders onder de onderneming en blijven we verder groeien.

Meer over ons bedrijf

Uitgebreid assortiment keerwanden en keermuren

Ook ons aanbod keerwanden breidden we de laatste jaren fors uit. Keerwanden of keermuren zijn de ideale oplossing om snel, doeltreffend en voordelig grote ruimten zoals opslagplaatsen en loodsen op te trekken. Vaak doen keerwanden of keermuren ook dienst als geluidsscherm of worden ze gebruikt bij het aanleggen van tuinen om grote of kleine niveauverschillen op te vangen. We werken met hoogtes van 60 cm tot 6 m die perfect in trap combineerbaar zijn met groef-groef-verbinding.

Bekijk ons gamma
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info